Kurs - Hundmassage

Hundmassage

Innehåll Lär dig den grundläggande massagetekniken och de viktigaste muskelgrupperna. Massage ges i förebyggande, behandlande eller avslappnande syfte. Du får en fantastisk kontakt med hunden och den blir mindre stressad och nervös genom regelbunden massage. Teori samt praktiska övningar med din egen hund – en unik kurs för din livskamrat.
Kursen är klockan 11.00-14.00  lördagen den 6/4 samt lördagen den 13/4
Förkunskaper Inga förkunskaper krävs.

Kursledare Sonja Andersson är utbildad hundmassör och instruktör. Sonja var även med i TV-programmet "Huset fullt av hundar" där hon visar nyttan och glädjen med hundmassage. Läs mer om Sonja på hennes hemsida www.hundkonsultsonja.se Ledarna har arbetat hos oss under lång tid och har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning samt annan pedagogisk utbildning.

Kursmaterial Teori varvas med praktik. Vi går igenom massagens effekter och när man inte bör massera. Vidare går vi igenom olika massagegrepp som vi praktiserar på våra hundar. Stretchövningar ingår. Stress, kostråd och friskvård tas också upp. Varje deltagare får ett kompendium med utförlig beskrivning.

Bra att veta • Tag med ett liggunderlag till hunden. Under massagekursen arbetar vi med stora hundar på golvet och små hundar på bord. • Vattenskål till hunden • Matsäck till dig själv. Vi har fikapaus. Hunden ska inte äta under kursen. • Hunden ska vara ordentligt rastad. Hundens frukost ges senast en timme före kursstart. • Penna och anteckningspapper Löptikar kan ej deltaga! Kursen tar max 8 deltagare. Om du har frågor kan du maila Sonja: e-mail: [email protected] Vi skickar kallelse/inbetalningskort ca 1 vecka innan kursstart.

Kurslokal: Medborgarskolan Norrtäljekontoret, Hantverkaregatan 11, Norrtälje

Pris: 1350 kr


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0