Theodor - söker nytt hem

Hej!
 
På måndag den 4 november ska Theodor till veterinären för att kolla patella och fontanellen. Efter vet.besöket får vi veta om allt är som det ska och det tror jag att det är. Theodor är en superfin kille på ca 2,8 kg, född i juli 2012. Ägaren ska flytta utomlands och har inte möjlighet att ta honom med sig, därför söker vi ett nytt hem. Här kommer några bilder på Theodor.
 
 
Återkommer med mer info nästa vecka.
 
 
 
 

Söker nytt hem till hanhund

Hej,
 
Jag kommer snart att lägga ut lite information om en handhund som söker nytt hem. Det är en av våra hundar som föddes i juli förra året. Kanske känner ni någon som är intresserad?
 
Jag väntar på information om patellaundersökning och tandstatus på Theodor (Casa Cane Minore Love) sedan kommer jag att berätta mer om honom.
 

Bagarmossen firar 40 år

Fick ett meddelande från Bagarmossens Djursjukhus att de firar 40 år, tänkte därför dela med mig utav inbjudan.
 
BAGARMOSSEN 40 ÅR!
Öppet Hus i Bagarmossen 19 oktober
Ljusnevägen 17 i Bagarmossen
I år fyller Regiondjursjukhuset Bagarmossen 40 år! Det vill vi fira med öppet hus hos oss lördagen den 19 oktober kl. 11-15.
- Rundvandring; se bakom kulisserna. Kl. 11.30, 12.30, 13.30 och 14.30
 
- Lilla veterinärskolan för barn Kl. 12-14
- Lilla Hälsokollen, för dig som vill göra en allmän hälsokoll på din fyrbenta kompis. Begränsat antal platser, först till kvarn. Bokning görs på plats den 19:e. Pris 150:-, Kl.12-15
- Första hjälpen föreläsning. Kl. 11.30 och 13.30
- Drop in vaccination, 20 % rabatt. Passa på att vaccinera din fyrbenta kompis! Gäller Parvo/Kennelhosta/Hepatit/Valpsjuka och Kattpest/Kattsnuva.
- Träffa Polishundenheten Stockholm
- Träffa foderföretagen Royal Canin, Dechra och Hill´s
- Träffa Stockholms Katthem
- Träffa Agria Djurförsäkring och Sveland Djurförsäkringar
- Gratis Bodytyping; Royal Canin bedömer hull och muskelmassa. Efter Bodytyping får alla hundar och katter en liten gåva från Royal.
- 20 % rabatt på större delen av vårt butikssortiment
- 20 % rabatt på foder.
- Vi bjuder på korv, dryck och fika.

Dessutom har du chans att i vår tävling "Lika som bär" vinna ett porträtt av dig och din hund eller katt. En jury utser vinnaren runt kl. 14.30
Vi ser fram emot en trevlig dag fylld av fina erbjudanden och roliga aktiviteter. Självklart är även alla kompisar på fyra ben inbjudna.
Varmt välkommen!
 
"All text är hämtad från Stockholms Regiondjursjukhus hemsida"

RSS 2.0