Artikel om Himmelska Hundar i lokaltidningen

När jag kom hem på lunchen igår så hade en av lokaltidningarna kommit med posten. I den tidningen var det en artikel om det nyöppnade hundkaféet Himmelska Hundar.

Artikeln finns på sid 8 i Mitt i Östermalm

Den rosa tröja som hunden på bilden har på sig kommer från min dotters hundklädesmärke Cane Minore. Lite av hennes hundkläder säljs på kaféet.

Adventskaffe på Hunduddens Träningscenter

Varje lördag och söndag mellan kl 9 - 17 fram till jul serveras adventskaffe ute vid Hunduddens Träningscenter, som ligger en bit ifrån Kaknästornet.

Jag ska försöka ta mig dit nästa lördag eller söndag.

Hoppas fler vill komma. Hör av er om ni tänker ta en tur, så kanske vi kan ha sällskap. Jag brukar ta buss 69 från Klarabergsgatan.


Trevlig 1:a Advent!

Invingning av hundkaféet Himmelska Hundar

Idag kl 10.00 slogs dörrarna upp till hundkaféet Himmelska Hundar som ligger på Hedinsgatan 13 vid Tessinparken i Stockholm.

Zäta och jag hängde nästa på låset. Vi ville kolla in stället i lugn och ro innan alla andra kom. Här står Linnea och välkomnar alla gästerna.Zäta undrar vad som finns på bordet. Något för mig?Ja, ett helt fat fullt med godsaker till hundarna.Det har blivit mycket rymligare, större svängrum för hundarnaHär är disken där alla godsakerna för oss mattar och hussar finns. Fanns väldigt mycket att välja på.Jag valde de här godsakerna. Jaja, måste hålla igen lite ;)Det finns också en liten shop, där man kan köpa lite hundkläder, koppel, halsband, leksaker, hundgodis.
Några hundar som var där samtidigt med oss.

Här hittar du Himmelska Hundars hemsida och blogg

Jag kommer absolut att gå hit så ofta jag bara kan. Nästa gång får Summer följa med. Måste ju hinna äta mig igenom alla pajer, kakor osv. ;)Jag vill tacka alla i personalen för en jättetrevlig stund på kaféet. Vi ses snart igen!

Kramar från Anneli o Zäta

Himmelska Hundar öppnar igen!

Imorgon fredag den 25 november invigs hundkaféet Himmelska Hundar igen. Dörrarna slås upp kl 10.00. Jag kommer att gå dit en stund på förmiddagen. Är det några fler som kommer?


Bilden hämtad från Google

Härliga Hund nr 12

snart ute i butikenI tidningen kan du bl.a. läsa om Martin Eriksson "E-Type" och hans stora engagemang för hemlösa gatuhundar på Irland. Det fanns också en väldigt intressant artikel om Syringomyeli (en nervsjukdom hos hundar).

Invigning av Himmelska Hundar den 25 november

Himmelska Hundar invigning!

 

Varmt välkomna alla hussar, mattar och vovvar till våran invigning på hundcafét Himmelska Hundar fredagen den 25 November!!!

 

Röda mattan är framlagd och ljusen är tända för julmys!

Kliv in i doften av nybakade kanelbullar och varm choklad.

Vi bjuder på något gott att dricka och äta för både vovven, matte och husse.

 

* 

Plats: Himmelska Hundar

Hedinsgatan 13, 115 33 Stockholm

Nära Tessinparken, Gärdet

T-banan Karlaplan

 

Tid: Fredagen 25 November från klockan 10.00


* 

Kika in vår hemsida för mer info om hundcafét

www.himmelskahundar.se


Tävlingen är avslutad!

Hej på er!


Nu är Zootis-tävlingen avslutad för denna gång. 3 stycken personer har vunnit var sitt gratis 6-månaders medlemskap.

Vinnarna är:

Ebba
Mika
Suneeta

GRATTIS!!!

Ni kommer att få ett mail ifrån mig med de uppgifter ni behöver.

Det kommer en ny omgång nästa vecka ifall någon vill vara med då.
Föreläsningen igår

Var toppen bra. Så intressant och lärorik.Johan Andersson visade massor med bilder av hundmöten i olika situationer. Vad man skulle tänka på vad gäller hundens kroppsspråk som t.ex. ögon, svans, öron, mungipor. Vilka signaler visar hunden när den möter en annan hund? Det var mycket att tänka på. Jag som har 5 hundar att gå ut med, då kan det vara lite svårt att hänga med i alla turer.

Jag lärde mig väldigt mycket och jag hoppas att jag ska kunna bli mer lyhörd så att jag kanske kan avbryta oönskde beteenden i framtiden.


Föreläsning med Johan Andersson ikväll

Hejsan!

Ikväll ska jag gå och lyssna på Johan Andersson från Fria Hundar.Han är bl.a. känd ifrån hundtidningen Härliga Hund där han hjälper mattar och hussar. Men har också varit med i olika TV program.

Ska bli väldigt spännande och intressant. Har aldrig tidigare varit och lyssnat på honom. Det är Stockholms Cockerklubb som anordnar den här föreläsningen.

Tävlingen avslutas i morgon!Hej!

Är du inte med och tävlar om ett 3-månaders gratis medlemskap på Zootis ? I morgon kl 18.00 kommer jag att meddela vinnarna.

Vinn ett 6-månaders medlemskap på Zootis!

Hej igen!

Här kommer första omgången av tävlingen. Vad behöver du göra för att få vara med? Tävlingen är till för barn och ungdomar.Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar om att du vill vara med i tävlingen här på bloggen. Glöm inte att fylla i namn och emailadress, så jag kan ta kontakt med dig om du vinner.

Varje vecka drar jag 10 stycken som vinner ett 6-månaders medlemskap på Zootis

Den första omgången börjar nu och håller på till på torsdag den 10 november kl 18.00

Lycka till!!!


Tävling på gång för barn och ungdomar!

Hej allihopa!

Jag har blivit tillfrågad om jag vill anordna en tävling här på bloggen där jag ska lotta ut 6-månaders medlemskap på Zootis - en mötesplats för djurintresserade barn och ungdomar. Och det är klart jag vill.Här kommer först lite info om Zootis.

Zootis är en seriös webbplats utan reklam, där medlemmarna får lära sig massor om djur och natur.

Som medlem på Zootis stödjer man olika djurprojekt och bidrar därigenom till bättre djurhållning. Zootis är stolt samarbetspartner med Djurskyddet Sverige och deras värdegrundsmaterial för skolbarn: REDE (Respekt, Empati, Djur, Etik).

På sidan får medlemmarna möjlighet att träffa andra djurintresserade kompisar, de kan titta på roliga och spännande bilder och filmer och de kan själva dela med sig av sina egna. De kan delta i spännande tävlingar med djur-och naturtema och testa sina kunskaper i roliga quizar.

Zootis samarbetar med olika djurexperter och även med andra människor som använder djur i sitt yrke eller som sin hobby och här får barnen ta del av deras expertis genom bloggar och forum.

Idén med Zootis är att vara en säker sida för barn och ungdomar att vistas på, och aktivt lära dem respekt och empati för djur och natur.

Medlemskapsavgift:
3 månader 149 kr
6 månader 279 kr
12 månader 479 kr

Tävlingen kommer att pågå under november månad. Så håll utkik, snart kommer första tävlingstillfället.

RSS 2.0