Öppet Hus dag 2

Tack alla som kom idag för att kolla in hundklädesmärket Cane Minore. Några bilder kommer här. Alvar provar ett halsband.

Diva + Bitchy m matte och husse kollar lite bland tröjor m.m.


Maggie vilar sig lite efter att ha fått prova både tröjor o täcken.

En plusbild på Alvar 12 veckor gammal.


Dags för Öppet Hus

Tack alla som kom den första dagen på Öppet Hus hos oss. Roligt att ni tycker om Cane Minores hundkläder. Här kommer några bilder från idag. Nasse och Ludde provar varsin likadan tröja,

Ludde bestämde sig för den här tröjan.

Douglas provar också.

Fortsättning följer i morgon.

Nu är det bara 4 dagar kvar till Öppet Hus

Ja, nu håller jag på för fullt att göra iordning inför visningen av hundklädesmärket Cane Minore som ska gå av stapeln nu till helgen, på lördag o söndag mellan kl 15 - 19 samt på måndag mellan kl 18 - 21. Här kommer några bilder från en del av kollektionen. 20 % kommer att lämnas i rabatt på det ordinare priset. Det är inte så tokigt, eller hur?


Jag återkommer på lördag med info och bilder från visningen.

Hela familjen

fick följa med till hundkaféet Himmelska Hundar idag. Det gick jättebra att åka tunnelbana med alla tre. De stod så fint inne i vagnen medans vi åkte från Ropsten till Gärdet. Romeo tyckte att det var lite läskigt så han gnällde lite, men då luktade hans mamma Summer lite på honom och då vart han lugn igen. Innan vi gick in på kaféet så fick de rusa runt lite i snön i Tessinparken. De älskar verkligen all den här snön.
Här kommer några bilder från kaféet. Det var ovanligt många chihuahuor där idag. Bl.a. två små fem-månaders valpar. Jättesöta.


Yoda och Romeo har båda skvättskydd på sig från märket Cane Minore.


Öppet hus om lite över en vecka

Ja, vi ska faktiskt ha öppet hus här hemma under några timmar den 29 och 30 november samt den 1 december. Min dotter designar hundkläder, mest till mindre raser. Märket heter Cane Minore. Då ska vi visa täcken, tröjor, västar, halsband, skvättskydd m.m. Naturligtvis kommer det att finnas möjlighet för de som kommer hit att handla lite saker. Kanske blir det en julklapp till sin egen hund eller till någon annans. Matte och husse kommer att bli bjudna på kaffe och hundarna kommer att få en liten godispåse. Ska bli spännande att se hur många som kommer. Här kommer några bilder från Cane Minores kollektion. Är du intresserad, hör av dig!


Ljusrosa tröja

En liten ljusrosa ullig tröja för en liten vovve.

Ellios

Ja, efter att ha varit en tur till Himmelska Hundar bestämde sig Maggies matte och jag oss för att ta en tur till hund- och kattbutiken Ellios på Erik Dahlbergsgatan. Romeo har börjat tröttna på det torrfoder som vi har hemma, så jag köpte ett annat märke för att se om kanske Orijen passar bättre. Sedan köpte jag även ett nytt shampoo med lavendel. Maggie fick prova flera olika modeller av vinterkläder. Men tyvärr så fanns det ingen som riktigt passade. Oj, det finns så mycket saker i den här butiken som man skulle vilja ha. Så man får hålla hårt i plånboken.

Lördagsutflykt

Vi hade bestämt träff med Maggie och hennes matte på Himmelska Hundar idag. Vi var lite tidigare, så först träffade Romeo Nasse.

Medans Romeo o Nasse nosade på varandra, beställde matte en chihuahua-cocktail med blodpudding. Det tyckte Romeo var mumsigt.


Maggie var jätteglad som vanligt. Hälsade på alla mattar o hussar och ville leka med alla hundarna som var där.

Maggie fick också lite mumsig mat som slank ned med rekordfart.

Så inte blev det något över till Romeo.


Alla mot en

Ja, det är inte lätt att vara yngst i flocken. Idag blev Romeo påhoppad av både mamma Summer och Zäta. Det blev många smånyp och buffande.


Här försöker Romeo att gömma sig bakom TVn. Men det är inte så lätt när han har favvo-tuggisen i munnen.

Kanske om man gömmer sig under TVn


Lördag med Romeo

Idag var det dags för Romeo att få följa med till Himmelska Hundar för att träffa lite andra hundar. För att ta oss dit måste vi ta tunnelbanan. Romeo är inte så förtjust i att åka tunnelbana, så på den här bilden ser det mest ut som om han undrar om vi verkligen måste sitta här.

Men när tåget börjar rulla så känns det ganska OK.

På caféet blev det en chihuahuacocktail med leverpastej åt Romeo.

Det var massor av hundar där och en utav chihuahuakompisarna
var Nasse.

Västen som Romeo hade på sig kommer från märket Cane Minore.

Söndag igen

Ja, så var det söndag igen, den första i november.
Solen lyser från en blå himmel och några av hundarna tar en tur i gröngräset.

Yoda spanar efter något. Undrar vad det kan vara? Kanske är det Summer som lugnt tuggar på en pinne.


Hera vill gå hem, hon fryyyser!!!

Sedan är det skönt att få ligga och mysa tillsammans.

RSS 2.0