Gemensam hundpromenad Vallentuna idag 21/4

Hej,
 
Fluffmonster tipsar om en härlig hundpromenad den 21 april kl 19.00. Låter supertrevligt. Hoppas att det är många som vill hänga på.
 
Klicka på Fluffmonster så kan ni läsa mer.

Nytt radioprogram om hundar i P1

Måndagen den 11 mars är det premiär för ett nytt radioprogram med hundcoachen Fredrik Steen som programledare. Programmet är en satsning av Stockholmskanalen Radio1 och sändningarna kan följas av hela riket via deras app och webbplats.

Fredrik Steen kommer att prata hund och hundägande ur olika perspektiv och lyssnarna kan ringa in och diskutera problem och tycka till om hur vi ska leva och handskas med människans bästa vän - hunden. Ambitionen är att det ska vara lärorikt, intressant och inspirerande.

Fredrik Steen har tidigare varit programledare på TV4+ och hundexpert i flera TV-produktioner, samt arbetat som lärare och instruktör för Polisen. Agria Djurförsäkring är med som programmets samarbetspartner.

Programmet sänds 19:00–20:00 på måndagar, femton veckor i följd med start måndagen 11 mars.

Texten ovan hämtad från SKK:s hemsida


Hundens Hus

Hejsan!
 
Nu är jag äntligen tillbaka här på bloggen. Det har varit så mycket strul på jobbet, så jag har varken haft ork eller tid med att ägna mig åt något annat än just det som har varit för dagen.
 
Är det någon utav er som har gått kurs hos Hundens Hus?
 
Bilden lånad från deras hemsida
 
Jag har idag anmält en av våra hundar till en kurs i vardagslydnad. Ja, det är verkligen något som Zäta behöver. Ska bli intressant att se om de och jag lyckas få någon pli på detta yrväder till hund.
 
Hundens Hus har flera platser här i Stockholm där de håller till. Jag hittade en kurs som skulle vara vid Ryttarstadion. Den ligger väldigt nära där vi bor, så då kan Zäta och jag ta en promenad dit och hem.
 
Kursen börjar inte förrän i maj och den kostar 1700 kr.
 
Ska bli intressant.
 
 

RSS 2.0