"Hundglädje i brevlådan"

Ja, så står det bland annat på Box by Doris hemsida.
 
Jag blev tillfrågad om jag ville prova att få en box med olika hundrelaterade produker hemskickad till mig. Jag tyckte att det verkade intressant. Så jag tackade ja till erbjudandet och för några dagar sedan fick jag hem "Septemberlådan".
 
Den innehöll nedanstående produkter:
 
Ett första hjälpen kit, två stycken leksaker, 3 rullar med bajspåsar och en ask med viltkorv i småbitar.
 
Alla hundarna här hemma gillade godiset. Bajspåsar kan man aldrig få för många utav, eller hur? Första hjälpenväskan är också en bra sak att ha hemma. Romeo älskar leksaker, så han blev glad över dem.
 
Här kommer lite info om Box by Doris
 
1. Du bestämmer själv hur många månader du vill få boxen, den betalas i förskott, ingen bindningstid
2. Du väljer storlek - beroende på vilken hundras du har
3. Leveransen sker i slutet av månaden. Boxen innehåller mellan 4 -6 produkter. Fri frakt.
 
Man kan betala månadsvis 349 kr, var tredje månad 890 kr eller varje halvår 1690 kr.
 
Som helhet tycker jag att det var ett bra paket. Kanske kunde leksakerna varit lite mindre, då jag bara har chihuahuahundar hemma och det var något som jag nämnde när jag blev tillfrågad.
 
Många hundägare tycker säkert att det skulle vara praktiskt att få hem en box med varierade produker, istället för att gå till en djurbutik där det oftast finns ett väldigt stora utbudet och det kan ibland vara svårt att välja. Jag själv kan tänka mig att beställa någon gång då och då.
 
Ni får väldigt gärna komma med kommentarer om vad ni tycker om att beställa den här typen av "överraksningsboxar" på nätet.
 
Jag kan absolut rekommendra Box by Doris. De saker jag fick hem kommer mina hundar att ha glädje av, även om leksakerna var lite stora. Kan alltid dela med mig till min syster som har en engelsk cocker spaniel.

Södermalm - Ekermanska malmgården

NU FÅR MAN TYDLIGEN BARA TA MED SIG HUNDEN TILL TRÄDGÅRDEN OCH INTE IN I CAFÉET!
 
Det var ett tag sedan jag tipsade om ett nytt ställe där det är OK att ta med sig hunden. Men nu är det dags. Ekermanska malmgården uppfördes mellan 1743 - 1792. Den ligger på en tvärgatan från Ringvägen, vid Tanto.
 
Nu är det Högalids hembygdsförening som sköter ställe.
 

Det är bara öppet på söndagar mellan kl 12 - 15. De tar inte emot kortbetalning.
 
 
Allt är hembakat. Det finns även smörgåsar. Man tar det man vill ha och betalar när man går. Helt otroligt i dagens läge, eller hur?
 
Det går även att sitta ute i den fina trädgården.
 
Denna lilla oas mitt i stan är verkligen värt ett besök.
 
 
 
 
 

RSS 2.0