Stor fest för små hundar på Djurgården

AllaHej,
 
Idag var det så dags för den stora festen för de små hundarna vid Lilla Galärparken på Djurgården. Jag tog med mig Zäta.
Något misstänksam över vad jag nu hade hittat på för något.
 
Vi var där redan från start kl 11. Tyvärr så gick vi efter en timme då jag skulle fira Mors dag tillsammans med min syster och min dotter hemma hos mamma/mormor. Så vi missade Ninja (ett av Zätas barnbarn) Det var synd.
 
Här kommer lite bilder ifrån festen.
 
Walk the dog, vi ställde inte upp. Men jag hörde att Ninja gjorde det och hon fick pris.
Matte och husse fick gratis fika
Alla fick en Doggyie Bag  med sig hem. I påsen låg det också ett tuggben. Undrar vem som ska få den? Det finns ju fyra stycken hundar här hemma.
 
Det var en trevlig fest och jag hade önskat att vi hade kunnat stannat lite längre.
 
 
 
 
 

Provat en dietkur

Hej,
 
Det är inte så ofta som jag skriver om något annat än det som rör hundar, men idag gör jag ett undantag.
 
Jag är en Buzzador och får ibland prova olika produkter. Allt ifrån såser till eltandborstar eller köksmaskiner. Den här gången fick jag ett erbjudande om att prova en gelé som skulle hjälpa en att gå ned i vikt. Under 28 dagar skulle testet pågå och jag skulle äta denna gelé tre gånger om dagen. Ca 20 -30 minuter innan jag åt frukost, lunch och middag.
Naturligtvis var jag lite skeptisk till detta, men prova kan man alltid göra.
 
Under hela perioden så åt jag varken mer eller mindre. Enligt informationen från SwissClinic skulle denna gelé göra så att man blev fortare mätt. Jag kan säga att jag gick inte ned ett gram, fast jag gjorde precis som det stod i instruktionerna och jag kände ingen speciell mättnadskänsla.
 
Jag vet inte om det bara är jag eller om andra som har provat denna produkt fick nästan som en stickande/bedövande känsla på tungan. Lite obehagligt. Så tyvärr jag kan inte rekommendra denna produkt.
 
 
 
 

Hundfest den 29 maj

 
 
Purina Sverige
Välkommen på hundfest 29 maj kl 11-15. Gå på Dogwalken, träffa Dogge Doggelito, få Doggie Bags, drick kaffe, bli fotograferad på röda mattan och låt din hund provsmaka vårt nya hundfoder i Dog Delin.
 
Bild och text är lånad från FB. Hundfesten är ämnad för små hundar. Vid Lilla Galärparken vid Junibacken.
 

En härlig vårdag

Hej,
 
Jag tog en härlig vårpromenad med Zäta idag. Vi startade från Östra station och gick sedan genom Lill-Jansskogen bort till Ekoparken i Stora Skuggan.
 
Hela skogen var full av vit-och blåsippor.
 
Zäta tyckte det var så skönt att få springa i skogen.
 
Det här är inte sista gången som vi går just den här promenaden. Hoppas bara att flera hundar och deras mattar och hussar vill hänga med nästa gång.
 

RSS 2.0