Vårens hundkurser

Så var det dags för information om vårens hundkurser genom Medborgarskolan.
 
  • Första hjälpen för din hund
  • Att skaffa valp
  • Hundens beteende
  • Hundträningskurser
  • Valpkurs - för valpar mellan 4 och 6 månader
  • Unghundskurs - för hundar mellan 7 - 12 månader
  • Vardagslydnad - för hundar över 1 år
  • Hundutbildning Diplomkurs

 

Det var en hel del bra kurser, eller hur? Gå in på Medborgarskolans hemsida och läs mer. Kanske hittar du något som intresserar. 


Hundpassning sökes!

Hej allihopa!
 
God fortsättning på det nya året!
 
Som ni kanske vet så har vi 4 stycken underbara chihuahuahundar hemma. Nu skulle jag under februari - juni behöva någon som kunde passa dem ca 2 timmar varje vardag med start ca kl 10.30. Hundarna behöver en promenad och sedan att du ger dem mat. Vi bor i innerstaden med bra kommunikationer.
 
Är du den vi söker eller känner du någon som studerar, är pensionär eller bara har några timmar över så hör av dig. Maila till hundisthlm@hotmail.com så berättar jag mer.
 
 
 
 

Husdjursmässan 2015

God fortsättning på det nya året!
 
Jag hoppas att ni alla har haft en härlig jul. Nu är det nytt år 2015. Vad kommer att hända under detta år? Spännande saker hoppas jag. I morgon startar Husdjursmässan i Kista.
 
Bilden hämtad från Husdjursmässans hemsida
 
Här kommer lite information om mässan.

"På Husdjursmässan vill vi att du ska kunna träffa våra vanligaste husdjur, titta på smådjursutställningar, katt- och hundutställningar, se officiell hundagilitytävling varje dag, träffa exotiska reptiler, akvarier, marsvinsutställning, kaninhoppning, tävlingar, handla olika djurtillbehör och mycket, mycket mer.

För att tillfredsställa alla fyller vi mässan med hundar, katter, illrar, råttor, möss, hamstrar, marsvin, ormar, ödlor, fiskar, kaniner, gerbiler, fåglar, hästar, akvarier, reptiler, spindlar, papegojor, getter, får och höns blandat med tillbehörs- och försäljningsmontrar. Mässveterinären finns på plats alla dagar för att besvara dina frågor om husdjurens vård, foder och skötsel.

Det du inte hittar här är försäljning av levande djur. Du får gärna göra bokningar och intresseanmälningar hos uppfödare, men låt oss försöka göra allt för att undvika spontaninköp som kan leda till att djur far illa."

Lördag:   10-18
Söndag:  10-18
Måndag:  10-18
Tisdag:    10-17
 
Entré
Entrépriser på plats: Vuxen: 120 kr
Barn 6-16 år 50 kr
Barn under 6 år: Gratis i målsmans sällskap
Familjebiljett: 250 kr (2 vuxna, 2 barn)

Det går bra att köpa biljett både här på webbsidan och på plats på Kistamässan.

Här kan du läsa mer om Husdjursmässan


RSS 2.0