Kurs - Hund-Valp- och unghundskurs 4 - 10 månader

Hund - Valp- och unghundskurs 4-10 månader

Den här kursen hjälper dig och din valp att få kontakt med varandra, baserat på samarbete. Vi går igenom grunderna för inlärning inom vardagslydnad. Kursen hålls delvis utomhus då valparna är med och inomhus för teoridelen då valparna får stanna hemma.
Innehåll Du får information om vad som är viktigt att tänka på under valpens utveckling. Du bestämmer själv vad du och din hund vill få hjälp med och träningen blir därför mycket individanpassad.
Upplägg Start tisdagen den 5/3, kl 17.30-19.00, 5 ggr. Första tillfället blir enbart teori och då kommer du utan din hund. Övriga gånger ses ni utomhus!
Förkunskaper Inga förkunskaper krävs. Hunden måste vara mellan 4-10 månader.
Kursledare Elin Haglund är en erfaren kursledare inom vardagslydnad och hundsporter. Hållit kurser på Roslagens Hundungdom i 7 år, tränat och tävlat hundar själv i 12 år. Tävlar Agility och Freestyle, övar mycket spår och Tävlingslydnad. Har tränat många olika typer av individer och raser, och har bred kunskap om beteenden och inlärning.
Kursmaterial Vi kommer att använda oss av Eva Bodfäldts bok Kontaktkontraktet, kostnad för bok tillkommer med ca 200 kr
Utvecklingsmöjligheter Medborgarskolan har fler hundkurser t.ex. hundmassage, vilstpårskurs och freestyle. Vi erbjuder även längre hundutbildningar i Stockholm, läs mer på vår hemsida,www.medborgarskolan.se/norrtalje
Bra att veta Max 8 valpar i gruppen. Valpen måste vara 16 veckor för att delta i kursen. Kom ihåg att ta med vatten, leksak och godis till din hund!
Vi skickar kallelse/inbetalningskort ca 1 vecka innan kursstart.

Kurslokal: Medborgarskolan Norrtäljekontoret, Hantverkaregatan 11, Norrtälje

Kurstimmar: 10, tillfällen 5

Pris: 1155 kr


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0