Kurs - Freestyle

Hund - Freestyle

Lär hunden dansa! På den här kursen fokuserar vi på grunderna inom hundsporten Freestyle. Vi övar hela tiden på kontakten hunden/föraren – på ett roligt och fartfyllt sätt!
Innehåll Freestyle innebär att man dansar tillsammans med hunden. Vi lär hunden olika trix, som att snurra, gå sick sack mellan förarens ben, hoppa genom förarens armar, vinka etc. som vi sedan sätter ihop till ett program med musik. Du bestämmer själv vad du och din hund vill lära er för trix och träningen blir därför mycket individanpassad.
Upplägg Kursen är 5 ggr och startar 5/3, kl 19.00-20.30. Första tillfället blir enbart teori och då kommer du utan din hund. Övriga gånger ses ni utomhus!
Förkunskaper God vardagslydnad krävs. Hunden måste kunna vara lös bland andra hundar.
Kursledare Elin Haglund är en erfaren kursledare inom vardagslydnad och hundsporter. Hållit kurser på Roslagens Hundungdom i 7 år, tränat och tävlat hundar själv i 12 år. Tävlar Agility och Freestyle, övar mycket spår och Tävlingslydnad. Har tränat många olika typer av individer och raser, och har bred kunskap om beteenden och inlärning.
Ledarna har arbetat hos oss under lång tid och har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning samt annan pedagogisk utbildning.
Bra att veta Max 5 hundar i gruppen. Kom ihåg att ta med vatten, godis och leksak till din hund! Vi skickar kallelse/inbetalningskort ca 1 vecka innan kursstart.

Kurslokal: Medborgarskolan Norrtäljekontoret, Hanverkaregatan 11, Norrtälje

Kurstimmar: 10, tillfällen: 5

Pris: 1155 kr

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0