Föreläsning - Samarbete, vardagslydnad, ledarskap

Hundföreläsning - Samarbete, vardagslydnad,

ledarskap  Nyhet!

Hur får du din hund att vilja samarbeta? En god relation till din hund bygger på förtroende. Hur du med en mjuk filosofi kan få din hund att läsa och lyssna till ditt kroppsspråk. Stärk ditt ledarskap och få även problemnhundar att lystra.
Vardagslydnad för hundar. Vad ska man tänka på i vardagshanteringen för att du och din hund ska må bra tillsammans? En harmonisk tillvaro där hunden ser dig som sin ledare är självklart. Här får du vettiga och handfasta råd och tips om  bl.a.  koppelträning och inkallning vid hundmöten m.m. Med fokus på stress, ledarskap och inlärning.
Innehåll Föreläsning om vardagslydnad för hundar utifrån många års arbete och erfarenhet hos ledaren.
Upplägg Föreläsning med stora möjligheter för egna frågor. Åhörarnas intresse och frågor får stort utrymme.
Förkunskaper Föreläsningen kräver inga förkunskaper men viss erfarenhet av hundar ökar värdet på förståelsen av informationen. Kursledare Dennis Hallberg har 220 poäng i psykologi samt 23 års erfarenhet av att arbeta med hundar och hästar. Dennis har arbetat länge som ridlärare och sysslar även med mental träning och och som idrottscoach. Föreläsare är Dennis Hallberg, med 25 års erfarenhet av hundar och även problemhundar.
Kursmaterial Inget skrivet kursmaterial. Deltagarna är välkomna att ta anteckningar.

Kurslokal: Medborgarskolan, Hagagatan 23

Start: 12 februari kl 19.00 - 21.00

Pris: 335 kr


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0