Blev ihjälbiten av två hundar

I dagens Aftonblad kunde man läsa:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5333783.ab

Inte nu igen! Man blir både ledsen men också arg när man läser om hundar som biter ihjäl andra hundar. Det står inte i artikeln hur det hela riktigt gick till, så man ska ju inte döma när man själv inte har varit där. Även om det inte var någon tröst för hundägaren, så var det iallafall bra att matten till rottweilern och boxern bad om ursäkt. Det händer ju inte så ofta.

Hundägaren här i artikeln tycker man borde införa krav på munkorg. Ja, kanske en bra idé. När jag var i Wien för några år sedan, såg jag att det var lag på att om man skulle åka spårvagn t.ex. med hund så skulle den bära munkorg. Jag såg många hundar, både stora och små som gick omkring med munkorg ute på gatorna.

Jag  som har chihuahuahundar,  blir alltid lite extra vaksam och försiktig när det kommer större hundar som ska gå förbi. Det händer även att jag ibland hellre går över till andra sidan gatan än går förbi en schäfer t.ex. (som jag inte känner). För man vet ju aldrig, speciellt om man har hundar som är ganska skälliga. Då känns det tryggare att ta en annan väg.

Kommentarer
Postat av: Victor

satan vilken tur jag hade häromdan i stan när jag var ute med min chi. Var lite upptagen med att se till att min hund inte plockade upp fimpar på gatan (han är lite nikotinberoende :P )då kom en bamse rotweiler och sniffade på honom. Inget hände som tur

2009-06-09 @ 05:18:42
URL: http://angrypierre.blogg.se/
Postat av: Veronica

Det hoppas jag med! Och Hoppas vädret blir chihuahuaväder. :)

2009-06-10 @ 15:19:06
URL: http://vaf.blogg.se/
Postat av: Veronica

Det är ju festival där i helgen dessutom... stora skuggan.. Och när jag kom hem från jobbet idag säger min smarta sambo att han ska på bandy på lördagen.. troligen mellan 12-14 ca, så jag tänkte höra med dig om du har tid imorgon? Så kanske vi kan ses på cafet vi sågs på sist? Funkar det för dig?

2009-06-12 @ 18:19:14
URL: http://vaf.blogg.se/
Postat av: Veronica

Det blir bra! :) Ses där! :D

2009-06-12 @ 22:05:17
URL: http://vaf.blogg.se/
Postat av: Veronica

Hej Anneli. Jag måste ställa in cafet idag, har pratat med vårdguiden då jag haft problem under natten, så jag får ägna min dag på akuten. Hoppas du hinner läsa detta.

2009-06-13 @ 12:00:12
URL: http://vaf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0