Öppet hus på Hundstallet på lördag 14/9

Nu är det dags igen för öppet hus på Hundstallet. Du får möjlighet att träffa vår personal och styrelse samt besöka både nuvarande och före detta omplaceringshundar. Du kan få din hunds klor klippta, lyssna på en föreläsning för en billig peng, träffa djurpolisen, titta på rallylydnadsuppvisning eller varför inte prova på det själv med din hund.? För barn finns ansiktsmålning, tävlingar och sockervadd. Café och en shop med hundsaker finns på plats. 

När?

14 september klockan 11.00 – 14.00.
 

Var?

Åkeshovs Gårdsväg 10 i Bromma
 
Text och bild hämtad från Hundstallets hemsida

Kommentarer
Postat av: Josefin

Hej! Ja, gillar själv den bruna chokladfärgen också och hundarna får så fina ögonfärger! :) Jag använde min egna hane till sista kullen med 4 valpar alla fyra blev otroligt fina, han är jätte fin choklad LH.

Svar: Hej,Jag tycker också om chokladfärgen. I vår senaste kull fick vi en choklad och tan-tik, de andra två fick bruna inslag. Vi har tiken på foder, men tyvärr ligger hon hos veterinären nu. Vi vet inte vad som är fel, bara att hon har fått många, många krampanfall. Hon är bara 1 år gammal. Usch, det är så sorgligt när de blir sjuka och man inte vet vad som orsakar det hela. Håller bara tummarna att hon ska klara sig.

Vi ska ta en ny kull nu i vinter och hoppas på en eller flera bruna valpar. Fodervärden till den tiken letar just nu efter en bra hane. De kanske har hittat en, men vi får se.

Ha det så bra!
Hund i Sthlm

2013-08-30 @ 19:18:47
URL: http://deladiways.blogg.se
Postat av: Josefin

Hej! Tråkigt att höra att en av era hundar är dålig, låter som att det är epilepsi om hon får kramper, hoppas att hon blir bättre snart! Ja, chokladfärgen är riktigt spännande speciellt alla olika färger och nyanser som dyker upp. Ha en bra kväll. /Josefin

Svar: Hej,Ninja har fått komma hem nu, men vi väntar fortfarande på provsvaren. Jag tycker också att att låter som epilepsi, men vad det beror på hoppas jag vi snart får reda på. Ha en underbar helg/Anneli
Hund i Sthlm

2013-09-05 @ 18:20:41
URL: http://deladiways.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0