Kurs - Valpkurs en dag

Valpkurs en dag!  Nyhet!

Valpkurs Träna din valp så att den fungerar väl i sociala sammanhang och passar in i din familjs struktur och livsstil. En trevlig och väluppfostrad hund är också en hund som är glad och mår bra. Ett djur att njuta av i skog och mark men också i storstaden.
Innehåll Det handlar om lydnad, inlärning, ledarskap och stresshantering. Få din valp att vänja sig vid rutiner, mat och att kissa på rätta ställen. och få den att förstå hierarkin och må bra av den lägsta rangordningen i familjen. I teorin tränar vi föraren.
Upplägg En teoretisk kurs där vi går igenom hur du övar din valp på lydnad och inlärning. Kursen läggs upp mycket beroende på hundras, deltagarnas förkunskaper, behov, önskemål och personliga frågor. Kursen blir skräddarsydd för just denna grupps sammansättning och behov. Deltagarna får muntliga uppgifter att öva på med sin hund hemma. Övriga familjemedlemmar är välkomna till en kostnad av en halv kursavgift.
Förkunskaper Kursen kräver inga förkunskaper. Kursen är särskilt lämplig när din valp är i åldern 12 veckor upp till ca 9 månader. Kursledare Dennis Hallberg har 220 poäng i psykologi samt 23 års erfarenhet av att arbeta med hundar och hästar. Dennis har arbetat länge som ridlärare och sysslar även med mental träning och och som idrottscoach.
Kursmaterial Inget skrivet kursmaterial.

Kurslokal: Medborgarskolan, Hagagatan 23

Start: 9 juni kl 10.00 - 16.00 (ett kurstillfälle)

Pris: 995 kr

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0