Antiskällhalsband

Vad tycker ni om sådana "hjälpmedel"? Har ni provat själva? Hade det någon effekt?

Det finns väldigt många sorter, här är några varianter.



Och priserna kan variera väldigt, från 149 kr till 2499 kr.

Kommentarer
Postat av: linda & azi

nae, har ej testat hemma, men har de på dagis och det funkar på vissa hundar men inte alla... om det vore min egen hund skulle jag kanske ha den som HJÄLPMEDEL till träning, inte lösning på problemet...

2011-02-17 @ 07:59:58
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Lina

Min lilla jack russel Lea skäller som fasen inne ibland, as jobbigt. Vet inte vad man ska göra :Ss Har du några tips??

2011-02-17 @ 08:14:30
URL: http://liinahaallberg.blogg.se/
Postat av: Sara

Vi använde på våran hund när han åkte bil för han skällde på allt som rörde sig då. Funkade toppen, efter några gånger kunde vi ha halsbandet på utan någon vätska i för han lärde sig att när halsbandet var på skulle han vara tyst. Idag använder vi det aldrig av olika anledningar. Var också väldigt noga med att aldrig använda det när han mötte andra hundar, ville inte att han skulle koppla ihop det med hundmöten. Tror också det är viktigt att man inte använder det om hunden skäller för att den är rädd eller osäker. Det tar ju inte bort problemet men det kan vara en hjälp på vägen!

2011-02-17 @ 19:32:14
URL: http://strawberrydaquiri.blogg
Postat av: Quila o Ronja

Har ingen erfarenhet av antiskällhalsband. Inte heller hört någon som haft bra effekt av det. Men det är säkert olika från hund till hund.

Sv. Tack :-) Quila väger 39-40kg och Ronja väger 40-41kg. Ronja är 2 cm högre än Quila, 60 resp. 62 cm

kram

Susanne

2011-02-18 @ 23:20:42
URL: http://quilaoronja.blogspot.com
Postat av: Ira & Mio

Ingen erfarenhet, har dock sett sådana på några hundar i usa. fast det var anti rymningshalsband kom jag på nu inte anti skäll. hehe men de ser likadana ut.. o anti rymningshalsband funkar. men jag tycker det är varje hundägares ansvar att uppfóstra hunden inte använda snabba genvägar eller är lata och går o köper sånt bara för att de ska slippa ta itu med det själv.. annan sak om man kämpat länge o fått massor med klagomål o det är sista lösning, då har de iaf försökt..

2011-02-20 @ 21:50:58
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: ea

har ett av halsbanden, Innotek (fjärde bilden). Fungerar bra om man vill bli av med ett beteende, behöver inte bara vara skällande när man har en dosa till och kan kontrollera spruten.

2011-02-23 @ 07:26:08
URL: http://eahunddagis.blogg.se/
Postat av: Marika 21, från fitness till blivande mamma

Min svärmor har antiskäll-halsband med vibration i (första bilden till vänster du lagt upp) till en av hennes dvärgschnauzers men jag vet inte om jag tycker det gör så mycket skillnad.. hon har lärt sig ändå hur mycket man kan skälla innan det drar igång och ibland struntar hon i det ändå. dessutom sätts vibrationen igång ibland när hon inte ens skäller om folk tex drar igen en dörr så halsbandet "reagerar" på det.

2011-02-24 @ 21:56:32
URL: http://marikaviktorsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0