Frö, Knöl och Kruka (fd Tulpanens Hus)

Idag var jag och några vänner ute vid Åkeshov för att kolla in den nya butiken/fiket Frö, Knöl och Kruka som ligger precis vid Åkeshovs tunnelbanestation.

Förutom att man kan titta och kanske köpa blommor här så kan man också ta en fika. Idag var det inget direkt promenadväder så därför blev det fika direkt. Annars är det trevligt att först gå en sväng med hunden innan man sätter sig på kaféet.



Här är Porthos och Hera



Tack för trevligt sällskap Iréne, Mona och Porthos.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Tack så mycket Anneli! Nu var det ett tag sedan jag läste din blogg, ska försöka bli bättre på det. Hoppas att det går bra med kenneln och allt :)

2011-12-19 @ 22:23:32
URL: http://sofialiljeberg.blogg.se/
Postat av: emelie

Så söta hundar :)

2011-12-25 @ 16:23:52
URL: http://lillaemmpa.blogg.se/
Postat av: emelie

Hej Igen!

Ja har du inte läst camilla läckbergs böcker så gör det nu ;) dom är verkligen jättebra!



Tack han är söt våran Boss, men det är u alla våra små chihuahuor =) Oh hela fem vavvor hihi, jag önska verkligen att jag hade tid med flera men när man jobbar dagtid så känns det ibland som man inte räcker till. Vi har ju dagmatte åt våran då vi jobbar sedan är vi ju nästan alltid hemma och ska vi bort får våran Boss följa med.



Men vi är sugen på en till valp, jusst nu ska vi till thailand i mars så någon valp är inte så bra just nu, men sen så. är ute efter en helsvart eller en brun,vit eller svart,vit! =)



MVH/Emelie

2011-12-26 @ 09:58:44
URL: http://lillaemmpa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0