Himmelska Hundar har brunnit!

Jag trodde först inte att det var sant. Det kan ju bara inte vara möjligt, att hundkaféet Himmelska Hundar inte finns mer. Men tyvärr så har det hänt för ca 14 dagar sedan. Jag träffade en av ägarna idag och fick reda på att orsaken till branden var en elledning.

Jag hoppas verkligen att ägarna orkar bygga upp kaféet igen. Ett sådant här ställe behövs verkligen.




Kommentarer
Postat av: MICKAN

Det får man ju hoppas på att de orkar.

2011-08-08 @ 08:06:57
URL: http://kodexet.blogspot.com
Postat av: Ira å mio

vad tråkigt höra! vilken tur jag läste detta för jag planerade en tur till Gärdet idag o sen avsluta med fika på himmelska hundar!! tur då vet jag den e stängd tillsvidare..

2011-08-08 @ 12:19:15
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag läste på deras hemsida precis vi min semesterstart och såg att det hade brunnit.. hade tänkt åka dit nu i höst igen.. dem ska alltså inte öppna igen? :(

2011-08-08 @ 15:59:45
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Elin

Tack tack!!! :)

2011-08-10 @ 21:17:17
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Hej!

Va roligt att läsa om alla hundcaféer och aktiviteter som man kan hitta här i Stockholm på din fina blogg. Som nybliven hundägare tycker jag det är toppen med aktiva hundägare och rolig läsning!! :)

2011-09-11 @ 11:16:21
URL: http://stors.wordpress.com
Postat av: Linnea

Hej alla fina hundmänniskor! :)

Linnea heter jag och det är jag som kommer att starta upp himmelska hundar igen på Gärdet. Ni behöver inte oroa er att det inte kommer att byggas upp igen. Cafet håler nu på att byggs upp och vi kommer förmodligen att kunna öppna i november. Håll utkik på hemsidan så kommer det att dyka upp mer information inom kort.



Vi kommer att ha en liten butik, hundvård såsom schamponering, kloklippning och trimmning. Cafet kommer att bestå av lättare luncher såsom sallader, pajer, varma härliga soppor med mera. Bakverken kommer att vara hemgjorda och även matbrödet, det kommer även att finnas afternoon tea med snittar hembakta scones och sötsaker. Hundar kommer givetvis att få sin egen meny med små godsiar, kex, hundben och vovvetallrik. :)

Välkomna!



Ha en superfin dag!

Linnéa

2011-10-06 @ 13:42:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0