Försenad gratis hundtidning

Ni som prenumererar på Hundens Värld har säkert både märkt och även fått mail om att tidningen är försenad. Men ni som ännu inte har hittat till denna gratistidning på nätet, så tänkte jag informera om att nr 5 har blivit försenad pga att

"Vi jobbar och sliter

2010-06-08

Vi vill be så otroligt mycket om ursäkt för att tidningen är så försenad. Tiden räcker helt enkelt inte till.

Sedan förra numret har vi varit fullt upptagna med att försöka rädda fem hundars liv. Naturligtvis kommer ni att få läsa allt om detta i nästa nummer av tidningen. Vi ber än en gång om ursäkt, men vi var tvugna att göra denna prioritering, särskilt som vi inte hade några annonser till detta nummer.

Om vi lyckas få nummer fem färdigt så kommer det senast torsdagen den 10 juni, om det inte kommer innan dess, blir det ett dubbelnummer 5-6, som kommer senast den 25 juni. "

mvh

Natasja


Nu hoppas jag att tidningen snart kommer.


Kommentarer
Postat av: Emma :)

kommer tidningen i brevlådan?

2010-06-22 @ 21:34:52
Postat av: Daoa

Hej!



En ny ideell förening, Daoa har bildats i januari 2010. Daoa står för ”Det angår oss alla ”. Det finns ca 200 000 ideella föreningar i Sverige och miljontals världen över. Men det finns ingen ideell förening varken här i Sverige, eller i utlandet som arbetar för att främja ett bättre liv för våra stadshundar. Daoa har bildats för att öka förståelsen mellan hundägare och folk som inte har hund. Det är viktigt att folk får upp ögonen och förstår, att våra stadshundar inte har samma stöd och rättigheter som andra grupper i vårt samhälle. Daoa står för en NY HUNDKULTUR som alla kan vara med och genomföra. Allt för att hundarnas stadsmiljö ska vara trevligare att vistas i. Föreningens mål kan ni läsa mer om i Daoas stadgar.



Adressen till Daoas ideella förening är: http://www.daoa.se/index.html



Mvh/ Daoa ideella förening

2010-07-28 @ 16:20:45
URL: http://www.daoa.se/index.html
Postat av: Patrik Vanchaska

Hej



DogMindYoga: http://www.youtube.com/watch?v=iY4KiRRy4gk



Det unika tränings redskapet för dig som är hundägare, hundförare och hund tränare runt om i världen. Utveckla alpha ledaren inom dig, få mer mental stabilitet, känslomässig balans och ett starkare fokus.



Patrik Vanchaska är grundaren av den framgångsrika DogMindYogan, som är det första unika tränings verktyget i världen, utvecklat för dig - hundägaren, hundföraren och hund tränaren runt om i världen. Patrik talar om vikten att känna och frigöra stress, vara medveten där mentalt fokus och känslomässig balans blir som en kanot med vars medel du tar dig fram lättare i livet med och utan hund. ​Du paddlar medströms när du förstår hur du läser av din egen natur och kämpar motströms när du handlar emot din egen natur och allt påverkar hunden. Ringar på vattnet. Allt du behöver finns redan tillgängligt inom dig och Dogmindyogan hjälper dig att öppna den dörren till din egen medvetna kontroll station. Patrik reser idag runt och förmedlar DogMindYoga håller tal och seminarier, och tränar yrkes människor med hund.



Om du vill kontakta Patrik så nås han bäst på måndag till fredag mellan kl: 08.00- 20.00

Mobil nr: 0720 04 84 43

http://www.heartenergy.org.uk/



2010-09-07 @ 12:57:40
URL: http://www.heartenergy.org.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0