Tips på hundbad

Nu är det väl lite sent på året kanske för att tipsa om badplatser där man kan ta med sig hunden, men jag hittade en webbsida där de bl.a. just tar upp hundbad, så här kommer de platser i Storstockholms-området där hundar är välkomna. Listan tar även upp hundbad i resten av Sverige. Texterna under varje badplats har jag kopierat från webbsidan.

Knivsta-Morga
Liger utmed gamla Stockholmsvägen

Stockholm-Järfälla
Vid översjön i Järfälla finns ett hästbad som anväds av hundägare. Vill man bada med hunden så går det bra lite längre bort. Hästbadet ligger efter alla de röda stugorna och det står en skylt vid stranden där det står hästbad. I närheten den platsen finns en grönyta med grillplats och bord.

Stockholm-Lida friluftsgård
Fem kilometer från Tullinge station. Hundbadet ligger nåt hundratal meter efter den officiella badplatsen i sjön Getaren. Man hittar dit genom att gå från parkeringen, över gräsmattan nedanför restaurangen och bort till det som på vintern är en skidbacke. I botten på den är det fritt fram. I skogarna runt omkring finns det dessutom massor av bra promenadvägar.

Södertälje-Brandalasund
Man går in i en kohage och i anknytning till den finns en härlig sandstrand. Mycket barnfamiljer. Där kan man även Campa.

Har ni flera tips om hundbad i Stockholmstrakten, så skriv gärna om de i kommentarfältet.

Kommentarer
Postat av: Carina

Badplatser är ju bra att veta om tills nästa sommar så kan man planera sin semester. Ofta vet man bara om där man bor och då behövs såna här tips. Suveränt... Ha det bra

2009-09-13 @ 18:11:49
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Ira å Mio

tips är alltid bra! Kairo bad vid Upplands Väsby

2009-09-13 @ 18:42:44
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Aurora

Tack ska du ha, det hoppas jag också att vi får.. Vad har du för hund?

2009-09-13 @ 20:30:20
URL: http://www.metrobloggen.se/tila
Postat av: cassie

Gömmaren söder om sthlm har nu i år på prov ett hundbad. På en speciell plats lite bortanför den vanliga stranden är det hundbad. Dessutom finns den stora vackra gömmarskogen att prommenera i om man tröttnar på badet.

2010-07-13 @ 13:59:23
URL: http://www.cassie-nova.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0