På Kungsholmen

Det var länge sedan jag var och besökte några hundrastgårdar här i Stockholm, men idag blev det ett besök på Kungsholmen. Den här rastgården ligger i slutet av Fleminggatan, precis i anslutning till S:t Görans kyrka. Om man tar tunnelbanan till Fridhemsplan och går upp mot S:t Göransgatan, så ligger den precis ovanför ingången till tunnelbanan.

Tyvärr var den inte så rolig. Nästan bara grus, bara lite gräs. Några bilder kommer här. Yoda fick vara med den här gången.


En liten fågel ville också vara med på bild.


Kommentarer
Postat av: Elin

hihi, tack! =)



Va tomt det verkade vara i hundgården =) Har själv aldrig besökt något liknande rastgård.. Funkar sådana ställen bra?? nyfiken =)



Må gott!

2009-05-15 @ 19:49:20
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
Postat av: lena

sicken tråkigt rastgård, jag bor på Kungsholmen och de är ingen vidare på den ön.

finns det andra ?

2009-05-16 @ 10:32:58
URL: http://humlarum.blogspot.com
Postat av: Jonas

Just den hundrastgården kanske passar mindre hundar bättre eftersom det är väldigt lätt att hoppa över staketet (åtminstone för större hundar). Mycket dumt att ha en låg mur precis innanför staketet.

2010-11-13 @ 08:55:01
Postat av: Anonym

Så länge man inte har en smitglad hund så fungerar den utmärkt för stora hundar också. =) De flesta brukar älska att springa runt på muren. Annars finns det en större dock sluttande rastgård i kronobergsparken. Men min favorit är nere vid kungsholmsstrand i närheten av scheelegatan. Där finns det en hyfsat stor hundgård högst uppe på toppon med en härlig utsikt. Bra planerad med både slät mark såväl som klippor, buskar och träd.

2011-02-01 @ 12:57:18
Postat av: Anneli

Tack för tipset, ska ta mig en titt någon dag.

2011-02-02 @ 08:46:39
URL: http://hundisthlm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0