Södermalm/Tantolunden

 Dog 3Rastplatsen för hundar i Tantolunden är inte inhägnad som på många andra platser utan det är en speciellt  område i Tanto. Den ligger på samma sida där pendeltågen går. Området är ganska stort. Här finns massor med träd, buskar och gräsmattor där hundarna kan rusa omkring och leka. Men lite mer koll måste man ha på sin hund, när platsen inte är omgärdad av ett stängsel. Jag tänker på hundar som har en benägenhet att sticka iväg om de blir rädda osv.







Kommentarer
Postat av: lena

Hej igen ser nu att du kollat runt påalla hundrastgårdar i innerstan!!! jättebra för jag är ny i city.

en sak jag tycker är varför det inte finns uttag för vatten över hela stan tex för människor/turister men även för våra hundar i värmen...

Det är nära till vatten /havet men inte alltid.



kollar gärna in hos digigen, välkommen till till min humlablogg



Lena

2008-07-27 @ 14:24:50
URL: http://humlarum.blogspot.com
Postat av: Tina

I Tanto finns också en ganska stor rastgård högst upp på berget där det finns lite grönt, klippor och grus. En hel del hundar – både stora och små – besöker denna rastplats som är inhängnad :)

2010-01-09 @ 12:51:05
Postat av: Anonym

Det här är ingen rastgård. Det här är en plats i parken där folk gärna släpper sina hundar lösa, men det är absolut inte en vanlig hundrastgård! Tantos rastgård är den som Tina nämner, uppe på berget.



Det kan även tilläggas att du tex. kan få böter för att ha hunden lös här, precis som på vilka andra ställen som helst. Polisen är regelbundet i Tanto för just det här ändamålet...

2010-12-07 @ 01:41:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0