Levergodis

Jättesmaskigt tyckte hundarna att det här godiset var som jag fixade till de idag. Det går bra att frysa i småpotioner. Toppen att ta med t.ex. vid träning.

Ingrediens:
nötlever

Gör så här: Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i levern och låt den bli genomkokt. Låt köttet sedan svalna och skär i små bitar. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg bitarna på en plåt som är klädd med bakplåtspapper och låt de vara inne i ugnen i ca 10 min. Bitarna ska inte bli helt torra, utan endast torka lite på ytan.

Receptet kommer från tidningen Hund liv

Kommentarer
Postat av: Hanna

tack för tipset, ska testa :)

2008-08-19 @ 01:44:24
URL: http://hanusi.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0