Levergodis
Jättesmaskigt tyckte hundarna att det här godiset var som jag fixade till de idag. Det går bra att frysa i småpotioner. Toppen att ta med t.ex. vid träning.
Ingrediens: nötlever
Gör så här: Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i levern och låt den bli genomkokt. Låt köttet sedan svalna och skär i små bitar. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg bitarna på en plåt som är klädd med bakplåtspapper och låt de vara inne i ugnen i ca 10 min. Bitarna ska inte bli helt torra, utan endast torka lite på ytan.
Receptet kommer från tidningen Hund liv
Ingrediens: nötlever
Gör så här: Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i levern och låt den bli genomkokt. Låt köttet sedan svalna och skär i små bitar. Sätt ugnen på 150 grader. Lägg bitarna på en plåt som är klädd med bakplåtspapper och låt de vara inne i ugnen i ca 10 min. Bitarna ska inte bli helt torra, utan endast torka lite på ytan.
Receptet kommer från tidningen Hund liv
Kommentarer
Postat av: Hanna
tack för tipset, ska testa :)
Trackback